Fotograf Mitra Ekström

portfolio

Tillbaka.

Kategori: Foto, konst

Kent uppe på Graipefjället, 1118 m.ö.h.

 

Mitra vs. abborarna = 2-0.

 

Fjälliga toppar i Vilhelmina.

 

En fin semester i Lappland med den vackraste norrlänningen. Fisk har fiskats och blivit uppäten, fjäll har bestigits, renar har beskådats, knän har blivit knottbitna och en hel del andra saker har upplevts. Östersund har besökt för en gångs skull och Buddah har jag även stött på.
Sommar 2010 kan nog inte bli bättre än såhär, tänkte jag för ett tag, men så kom jag på att nästa vecka flyttar vi till Gamleby.

Norrland, here I come!

Kategori: Allmänt

Imorgon, fredag, beger jag mig tillsammans med Kent till Norrland för första gången i mitt liv. Jag kommer att åka buss i 11h för första gången, träffa mamma, mormor och morfar Winborg för första gången, vandra på fjället för första gången, hälsa på Miranda i Dikanäs för första gången, fiska annat än makrill för första gången, bli biten av knott för första gången och vara på en riktig semester med älskling för första gången!

Ojoj, vad jag har saker att se fram emot! Kan knappt bärga mig! ;D
Och för att ni inte ska bli oroliga kan jag varna er redan nu, mobilen fungerar inte där uppe, så tro inte att jag inte bryr mig eller något för att jag inte svarar eller hör av mig. Förhoppningsvis funkar mobilen när jag är i Östersund iaf. Men ni får ha det gott, så hörs vi efter den 19e.


Bilen är tagen av Kent Winborg, och föreställer naturligtvis Vilhelmina.

Moving forward.

Kategori: Allmänt

 

Såhär såg det ut på mitt internatrum på Gotland i april. Nu ser det ungefär likadant ut här hemma i Sthlm. Dags för flytt igen. Och det ska bli så roligt med en riktig egen lägenhet också!!